Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland

De Yamaha 650 Twin Klub Nederland is een vereniging van bezitters van de enige klassiek Japanse Engelsman met karakter. Een veelzijdige club waarin iedereen in het bezit van een Yamaha 650 staande twin, zich thuis kan voelen.

Nieuw wachtwoord aanvragen voor leden

Vanaf 1 april neemt de klub een nieuw ledenadministratie systeem in gebruik. Dit heeft een aantal voordelen voor onze klub, onder andere:

 • de leden kunnen nu eenvoudig online zelf contactgegevens aanpassen
 • centraal opgeslagen een beveiligde gegevens, niet meer afhankelijk van 1 laptop
 • eenvoudiger beheer voor de secretaris - gegevens van leden veranderen vaak en dit is veel werk om bij te houden: adressen, telefoonnummers, e-mailadressen, etc.
 • nieuwe leden kunnen nu veel eenvoudiger online zich aanmelden

Inmiddels is de ledenadministratie omgezet, maar er moet nog één belangrijke stap gezet worden.

Zoals jullie waarschijnlijk weten is er een afgeschermd deel op de website voor leden. Tot nu toe was het wachtwoord niet echt moeilijk en daarmee niet veilig. Daarom moeten jullie met de invoering van het nieuwe ledensysteem een nieuw sterk wachtwoord aanmaken.

Vanaf woensdag 23 maart is je huidig website wachtwoord niet meer geldig en moet je een nieuw aan wachtwoord aanvragen, via deze link: https://www.xs650.nl/login.html?view=reset

 1. Je wordt dan gevraagd om je e-mailadres(*), waarna je een verificatiecode krijgt toegestuurd.

  wachtwoord vergeten(*) Mocht je geen verificatie e-mail ontvangen, stuur dan een e-mail naar . Het kan zijn dat je e-mail dat nu gekoppeld is aan je lidmaatschap niet meer werkt.

 1. Met de link en verificatiecode in deze e-mail kun je nu een nieuw sterk wachtwoord aanmaken:

  nieuw wachtwoord

 2. Na het aanmaken van een sterk wachtwoord kun je inloggen. Dit kan met je bekende gebruikersnaam of, en dit is ook nieuw, met je e-mailadres.

 3. Nadat je met het nieuwe wachtwoord bent ingelogd zie je onder menu optie [Lidmaatschap] een optie [Mijn gegevens]. Hier kun je onder de 5 tabbladen [Account], Persoonlijk], [Financieel], [Vereniging], Motor gegevens] jouw gegevens controleren, aanpassen of aanvullen.
  Vergeet niet na aanpassingen dit te bevestigingen door op button [Opslaan] te klikken.

Vanaf nu ben je zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van jouw contactgegevens!