Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland

De Yamaha 650 Twin Klub Nederland is een vereniging van bezitters van de enige klassiek Japanse Engelsman met karakter. Een veelzijdige club waarin iedereen in het bezit van een Yamaha 650 staande twin, zich thuis kan voelen.

Ledenadministratie algemene info

De ledenadministratie houdt zich bezig met het in-, en uitschrijven van leden, gezinsleden, donateurs, relaties en adverteerders in het ledenbestand van de Klub. Daarnaast wordt er een registratie bijgehouden van de diverse XS of TX 650 modellen/motoren binnen het ledenbestand.

Om lid te worden van de Yamaha 650 Twin Klub Nederland moet je aan 4 voorwaarden voldoen.

1. In het bezit zijn van een Yamaha XS650 of TX650 of eigenaar zijn van een motorfiets met een Yamaha XS650 of TX650 motorblok.

2. Het inschrijfformulier ingevuld opsturen aan de ledenadministratie met een kopie van het kenteken deel 1 en 1b (motorgegevens en tenaamstelling) of kopie van voor- en achterzijde van de kentekencard.

3. Het voldoen van de verschuldigde contributie en inschrijfkosten.

4. Het afgeven van een machtiging tot automatische incasso vanaf volgende contributiejaar.

Donateur
Ben je niet zelf in bezit van een Yamaha 650 twin, maar vind je de motor of de Klub interessant, dan kun je je als donateur aanmelden. 

De ledenadministrateur toetst de aanvraag / aanmelding van nieuwe leden en indien deze voldoet aan de voorwaarden volgt de inschrijving binnen 2 weken.

Wil je jezelf inschrijven, klik dan op onderstaande link en vul het inschrijf formulier in.

 

Ben je al lid van onze Klub maar wil je wijzigingen doorgeven in huisadres, emailadres, aan- of verkoop van motorfiets, of jouw lidmaatschapsvorm wijzigen ga dan naar de pagina voor communicatie met de ledenadministratie

Voor info:
e-mail: ledenadministratie@xs650.nl
bank: NL83INGB0004063117
tnv Yamaha 650 Twin Klub Nederland

Goede communicatie

Een goede communicatie binnen de Klub, staat of valt met het hebben van de juiste gegevens. Daarom heeft de internetcommissie een aantal formulieren ontworpen waarmee je op korte maar duidelijke wijze kan melden dat er wijzigingen aangebracht moeten worden in de Klubadministratie. 
Natuurlijk worden gegevens bij de administratie altijd gecontroleerd, voordat ze worden ingevoerd of verwerkt. Communicatie werkt immers alleen wanneer het 2 kanten op gaat.
Indien je tegen problemen aanloopt tijdens het invullen van één van de formulieren, verzoeken we je dit te melden via een e-mail aan ledenadministratie@xs650.nl

Overzicht diverse lidmaatschappen, rechten

 
Lid
Gezinslid*
Donateur
Klubblad 653
Ja
-
Ja
Toegang onderdelenbank
Ja
Ja
-
stemrecht ALV
Ja
Ja
-
Deelname aan sleutelcursus
Ja
Ja
Ja
Toegang tot evenementen
Ja
Ja
Ja
Kosten lidmaatschap per heel jaar
€ 47,50
€ 23,75
€ 23,75
Kosten lidmaatschap vanaf 2023 € 50,00 € 25,00 € 30,00

* gezinslid is uitsluitend mogelijk indien er reeds een betalend lid op hetzelfde adres is geregistreerd

Te betalen contributie voor 2022 bedraagt € 47,50 op jaarbasis. Per maand die voorbij is kan € 3,95 worden afgetrokken. Voor gezinsleden en donateurs is de contributie € 23,75 per jaar / ± € 1,98 per maand. Daarbij komen dan nog de eenmalige inschrijfkosten van € 4,50 (in 2023 €5,00), en een bijdrage voor extra verzendkosten van € 4,50 (in 2023 €5,00)voor leden in het buitenland.

LET OP:

Automatische afschrijving vindt slechts 1 keer per jaar plaats in januari en geldt dus voor het komende volle jaar. 

(Opmerking: De eerste betaling gedurende het lopende jaar dient dmv een bankoverschrijving vanuit het nieuwe lid te gebeuren, u krijgt hierover bericht via email.)

Agenda

WhatsApp groepen

whatsapp groepen

Heiden Tuning Amersfoort

 

Jouw online Motorgear shop ✓ Dezelfde dag verzonden ✓ Laagste prijs gegarandeerd ✓ Goede service.