Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland

De Yamaha 650 Twin Klub Nederland is een vereniging van bezitters van de enige klassiek Japanse Engelsman met karakter. Een veelzijdige club waarin iedereen in het bezit van een Yamaha 650 staande twin, zich thuis kan voelen.

Lidmaatschap

De ledenadministratie regelt het in-, en uitschrijven van leden, gezinsleden, donateurs, relaties en adverteerders in het ledenbestand van de Klub.

Een Lid dient in het bezit te zijn van een motorfiets, waarbij bij de bouw is uitgegaan van een Yamaha 650 cc paralleltwin motorblok,
Een Gezinslid dient bij 'Persoonsgegevens' het Lidnummer en Naam van het Hoofdgezinslid in te vullen.
Een Donateur hoeft niet aan bovengenoemde voorwaarde te voldoen.

Zodra jouw gegevens zijn ontvangen en verwerkt én de penningmeester de contributie heeft ontvangen, krijg je een lidmaatschapskaart, stickers en andere Klubzaken, zoals het Modellenboek toegestuurd.

Wil je inschrijven, klik dan op onderstaande link "Aanmelden online". Dit heeft onze voorkeur. Je kunt daar zelf wijzigingen bijhouden en je ontlast daarmee de ledenadministratie.

Heb je hier moeite mee, download dan het aanmeldformulier, vul dit in en stuur het per e-mail naar de ledenadministratie. Deze vult dan jouw gegevens in

           

Is zenden via e-mail evenmin jouw ding dan kun je het ingevulde aanmeldformulier per post versturen naar de ledenadministrateur. Je dient dan de ledenadministrateur te bellen om te vragen naar zijn adres. Zie telefoonnummer op aanmeldformulier.

Ben je al lid van onze Klub, maar wil je wijzigingen doorgeven in bijvoorbeeld huisadres, e-mailadres, aan- of verkoop van motorfiets, of jouw lidmaatschapscategorie, log dan in en wijzig je gegeven bij "Mijn gegevens".

Heb je hier moeite mee, maar wens je toch iets te wijzigen, stuur een e-mail. Ook kun je een brief met wijzigingen per post sturen naar de ledenadministrateur

Voor info zie contactpagina:

Overzicht diverse lidmaatschappen

 Soort verplicht
bezit
XS650 
motorblok
Recht op
onderdelen
en ALV
stemrecht
Toegang tot
evenementen
giftshop en
Cursussen
Recht op 
Klubblad
653
Toegang 
leden
archief
website
Jaarlijkse
contributie
Donateur NEE NEE JA JA JA € 30
Lid JA
JA
JA
JA
JA
€ 50
Gezinslid JA JA JA NEE JA € 25

* Gezinslid is uitsluitend mogelijk indien er reeds een betalend lid op hetzelfde adres is geregistreerd

Als je gedurende het jaar lid wordt, betaal je bij inschrijving de resterende maanden van dit jaar. Dus bij ingangsdatum voor lid op 1 april, 9/12 x kosten per jaar betaal je € 37,50
Daarbij komen dan nog de eenmalige inschrijfkosten van € 5,00 en een bijdrage voor extra verzendkosten van € 5,00 voor leden in het buitenland.

LET OP:

  • Automatische afschrijving vindt slechts 1 keer per jaar plaats in januari en geldt dus voor het komende volle jaar.  
  • Opmerking: De eerste betaling gedurende het lopende jaar dient dmv een bankoverschrijving vanuit het nieuwe lid te gebeuren, je krijgt hierover bericht via email.)

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

WhatsApp groepen

whatsapp groepen

Heiden Tuning Amersfoort