Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland

De Yamaha 650 Twin Klub Nederland is een vereniging van bezitters van de enige klassiek Japanse Engelsman met karakter. Een veelzijdige club waarin iedereen in het bezit van een Yamaha 650 staande twin, zich thuis kan voelen.

GKT2022

Treffens
13
heidoek
Datum: 10 juni 2022

Groot Klub Treffen:

Gezellig in het Limburgse op camping de Hei in Siebengewald wacht ons een warm welkom door de nieuwe eigenaren van deze motorvriendelijke camping.
Wiel en Tony geven het stokje door aan zoon Polle en schoondochter Karlijn en zo zijn wij weer verzekerd van een flink aantal jaren plezier op deze altijd gezellige camping.

Alle blokhutten zijn gereserveerd. Wil je komen, neem dan dus je eigen tentje mee.

Dit jaar is de drank (bier, wijn, frisdrank, koffie en thee) gratis. Wil je iets in de bar van “de Hei” gebruiken, dan is dit voor eigen rekening.
We nemen de kar mee en onze klubkeuken. We gaan zelf ontbijt maken. Dit ontbijt is ook gratis. Vergeet niet je eigen bord, bestek en beker mee te nemen!

Vrijdagavond eten van de plaatselijke snackbar (voor eigen rekening) maar het staat je uiteraard vrij om iets anders te gaan eten.
Zaterdagavond BBQ (ook voor eigen rekening) kosten worden op ongeveer € 18,- pp geschat.

Zaterdag overdag is er een mooie toertocht georganiseerd. Deze gaat grotendeels door Duitsland en is onder leiding van Henk Remmits. I.D. Of paspoort meenemen en een geel hesje (hoeft niet aan).

Ook heeft camping de Hei zaterdagavond weer een band. Voor info zie de website: https://campingdehei.nl/kalender/

Prijzen camping:
Motor of auto met tent 13 euro pp. per nacht.
Camper of auto met caravan 22 euro pp. per nacht

Tot 11 juni!!

 

E-mail
evenementen@xs650.nl
Adres
gochsedijk 37 5853AA Siebengewald

 

Kaart


 

Alle datums


  • 10 juni 2022
  • 11 juni 2022
  • 12 juni 2022

Powered by iCagenda

Agenda

WhatsApp groepen

whatsapp groepen

Heiden Tuning Amersfoort

 

Jouw online Motorgear shop ✓ Dezelfde dag verzonden ✓ Laagste prijs gegarandeerd ✓ Goede service.