Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland

De Yamaha 650 Twin Klub Nederland is een vereniging van bezitters van de enige klassiek Japanse Engelsman met karakter. Een veelzijdige club waarin iedereen in het bezit van een Yamaha 650 staande twin, zich thuis kan voelen.

 

Cursus basisonderhoud

Cursus
cursus_Onderhoudvoor_beginners_014
Datum: 20 februari 2021 10:00

Locatie: Onderdelenbank

Basisonderhoud

cursus Onderhoudvoor beginners 016

Zoals bij iedere motorfiets het geval is, is het van tijd tot tijd nodig onderhoud aan je XS uit te voeren. Bepaalde onderdelen slijten of vervuilen nu eenmaal naarmate de tijd verstrijkt en/of de kilometers onder de wielen door rollen. Ze dienen schoongemaakt, gesmeerd, vervangen of afgesteld te worden.

In deze cursus komen de kleppen, nokkenasketting / spanner, ontsteking, smeersysteem, koppeling en ketting aan bod. Er wordt je verteld hoe het werkt en wat er aan te doen om je XS in topconditie te houden.
De docenten, goed voor enkele decennia aan XS ervaring, komen wederom met de nodige do’s en don’ts.

Naast een stuk theorie wordt er natuurlijk het nodige verduidelijkt aan de hand van onderdelen en gaan we ook het nodige afstellen aan een XS.

 

Moeilijkheidsgraad:
Voor iedereen toegankelijk. Ook interessant voor de ervaren sleutelaars onder ons. Je hebt geen specifieke kennis of vaardigheden nodig.  

 Inschrijven kan door op de aanmeld knop te klikken rechtsboven dit vensteren en de gegevens in te vullen.

 

Beschikbare stoelen
6
Aantal beschikbare stoelen
6
E-mail
Adres
Voltastraat 18b Barneveld

 

Kaart


 

Alle datums


  • 15 februari 2020 10:00
  • 20 februari 2021 10:00

Powered by iCagenda

vrijwilligers

vrijwilligers

Agenda