Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland

De Yamaha 650 Twin Klub Nederland is een vereniging van bezitters van de enige klassiek Japanse Engelsman met karakter. Een veelzijdige club waarin iedereen in het bezit van een Yamaha 650 staande twin, zich thuis kan voelen.

bruikbaarheid "buurthulp"

1 jaar 9 maanden geleden #468 door Jos Ulijn
bruikbaarheid "buurthulp" werd gestart door Jos Ulijn
Te weinig volg ik het forum van onze klub website. Als, dan kijk ik altijd even bij "buurthulp". Om daar veel (erg) oud nieuws aan te treffen.

Het forum deel 'buurthulp' leidt in:
"Hier kan je een oproep plaatsen voor hulp aan je XS of bv of dat iemand uit de buurt iets voor je mee kan nemen van de onderdelen bank. (de oproepen worden na 30 dagen verwijderd)"

Dat laatste gebeurt kennelijk niet [automatisch]. Wellicht iets voor de webmaster, om naar te kijken. Maar wij als plaatsers zijn eerst belanghebbenden.

Daarom zou ik willen voorstellen:
1. vergewis je er vooraf van dat je melding echt onder "buurthulp" valt
2. verwijder de melding als je vraag niet langer actueel is

Bedankt!, en - als mogelijk - graag tot je dienst.

Jos Ulijn

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

1 jaar 9 maanden geleden #487 door Jos Ulijn
Beantwoord door Jos Ulijn in topic bruikbaarheid "buurthulp"
Hmm... 38 keer gelezen. 0 (geen) reacties. Toch niet helemaal correct. Alle oude berichten zijn - door toedoen van onze nimmer versagende webmaster - naar de eeuwige jachtvelden verzonden. Prima. Ook omdat mijn voorstel: "verwijder je melding als ie niet langer actueel is" niet kán. Dus extra 100 punten voor Marc!

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.158 seconden

vrijwilligers

vrijwilligers

Agenda