Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland

De Yamaha 650 Twin Klub Nederland is een vereniging van bezitters van de enige klassiek Japanse Engelsman met karakter. Een veelzijdige club waarin iedereen in het bezit van een Yamaha 650 staande twin, zich thuis kan voelen.

Estafette 2022: 6 - 14 augustus 2022

We starten zoals altijd bij het klubhuis in Barneveld en zullen dan 4 campings aandoen in Nederland, zodat leden ook zonder overnachting een dagje of een avond langs kunnen komen.
Omdat het alweer een paar jaar geleden is dat we een estafette in eigen land hebben georganiseerd, en we nog niet weten op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen, zijn er nog geen campings besproken.


Daarom het verzoek om je alvast aan te melden zodat we weten op hoeveel personen/tentjes we kunnen rekenen en op basis daarvan de campings kunnen bespreken. Dit verplicht je uiteraard tot niets. Het gaat er puur om dat we weten op hoeveel deelnemers we ongeveer kunnen rekenen.

Komt allen voor een week lang gezelligheid!!!

Je kan je vast (voor) aanmelden via de agenda.

schrijf evt in het veld notities welke dagen je wilt komen.

of stuur een mailtje naar 

christa.mallinckrodt@xs650.nl

De estafette wordt georganiseerd door:

Hans van Leeuwen

Jan Batenburg

Christa Mallinckrodt

 

 

Agenda

WhatsApp groepen

whatsapp groepen

Heiden Tuning Amersfoort

 

Jouw online Motorgear shop ✓ Dezelfde dag verzonden ✓ Laagste prijs gegarandeerd ✓ Goede service.