Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland

De Yamaha 650 Twin Klub Nederland is een vereniging van bezitters van de enige klassiek Japanse Engelsman met karakter. Een veelzijdige club waarin iedereen in het bezit van een Yamaha 650 staande twin, zich thuis kan voelen.

Goed nieuws!!!!

Omdat het er op lijkt dat we weer bij elkaar mogen komen, zullen wij op 5 februari a.s ons jaarlijkse knuffelmoment gaan beleven. De uitgestelde nieuwjaarsborrel wordt gehouden in het klubhuis in Barneveld vanaf 12 uur. Om een uur of vier is het dan wel afgelopen.

 

Intussen kunnen jullie een kofferbakverkoop houden en zal een aantal leden een lekker broodje en iets te drinken verzorgen. Uiteraard zijn de onderdelenbank en de giftshop geopend.

Van tevoren worden nieuwe leden welkom geheten door de voorzitter en wegwijs gemaakt in onze mooie club. Zij krijgen een aparte uitnodiging en zijn welkom vanaf half 11. In de hoop dat het deze keer echt door kan gaan, hoop ik op een mooie opkomst en zeg ik tot 5 februari!!
Neem voor de zekerheid de dan geldende voorzorgen in acht svp.

Agenda

WhatsApp groepen

whatsapp groepen

Heiden Tuning Amersfoort