Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland

De Yamaha 650 Twin Klub Nederland is een vereniging van bezitters van de enige klassiek Japanse Engelsman met karakter. Een veelzijdige club waarin iedereen in het bezit van een Yamaha 650 staande twin, zich thuis kan voelen.

sleutelhulpSinds mei 2019 biedt Blok Techniek de XService aan, hulp bij problemen en reparaties. Diverse leden hebben er al succesvol gebruik van gemaakt. Van het afstellen van een onwillige ontsteking tot het vervangen van een motorblok.

Heb je behoefte aan hulp dan kan je tijdens een Open Dag tussen 10.00 en 15.00 uur op afspraak in Barneveld terecht. De enige voorwaarde is dat je een mailtje stuurt naar het adres . Met een korte beschrijving van het probleem en/of de reparatie(s) die je wilt uitvoeren en de onderdelen die je verwacht daarbij nodig te hebben. Inclusief je lid- en telefoonnummer. En uiteraard de datum waarop je langs wil komen. We laten je weten of en hoe laat we je kunnen helpen op de gewenste Open Dag.

Mocht je verhinderd zijn om op een Open Dag te komen maar wel een urgent probleem hebben, dan zijn een aantal leden van Blok Techniek bereid om ook op andere dagen de handen uit de mouwen te steken. Geef in dat geval in je mailtje aan dat je op een andere dag wilt langskomen. Dan komen we er wel uit.

Als je langskomt, wordt je geholpen door een van de ervaren technici van Blok Techniek. Je sleutelt in principe zelf met de nodige begeleiding. Je kunt zeggen dat je dan 1-op-1 training krijgt, zodat je hopelijk het sleutelwerk in de toekomst zelfstandig kunt uitvoeren. Je bent zelf verantwoordelijk voor het eindresultaat en je hoeft niet te betalen voor de hulp. Gebruikte onderdelen moet je uiteraard afrekenen. We stellen het wel op prijs als je op vrijwillige basis een donatie in de Klubkas doet voor de hulp.

De XService is met nadruk niet bedoeld om reguliere onderhoudsbeurten uit te voeren. Dat dien je zelf te doen, eventueel na het volgen van een Klub-cursus, of uit te besteden aan een kundige monteur.

Fried Anepool,
namens Blok Techniek

 

Agenda

WhatsApp groepen

whatsapp groepen

Heiden Tuning Amersfoort

 

Jouw online Motorgear shop ✓ Dezelfde dag verzonden ✓ Laagste prijs gegarandeerd ✓ Goede service.