Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland

De Yamaha 650 Twin Klub Nederland is een vereniging van bezitters van de enige klassiek Japanse Engelsman met karakter. Een veelzijdige club waarin iedereen in het bezit van een Yamaha 650 staande twin, zich thuis kan voelen.

Na een jaar van afwezigheid wil de Beurscommissie volgend jaar weer deelnemen aan de Motorbeurs in Utrecht. Vooral ook omdat we de 50e verjaardag van de XS 650 willen vieren met een mooie stand vol XS 650’s. Om op die manier weer de aandacht te vestigen op onze mooie twin. En uiteraard ook om weer leden te werven.

De kosten van deelname aan de Motorbeurs Utrecht bedragen in totaal ongeveer € 1000. Dat is ruim meer dan het budget dat de Klub ter beschikking heeft voor deelname aan beurzen. Daarom willen we proberen € 750 bijeen te brengen door middel van crowdfunding.

We vragen leden een vrijwillige bijdrage te leveren om deelname mogelijk te maken. Als 30 leden bijvoorbeeld bereid zijn om € 25 per persoon te doneren, wordt deelname al mogelijk.

Wil je een duit in het zakje doen, stuur dan een e-mailtje met je naam, lidnummer en het bedrag dat je wilt doneren naar beurscommissie@xs650.nl. Je kunt uiteraard zelf bepalen hoeveel je doneert. De commissie houdt het totaalbedrag bij, ook via de website van de Klub. Verder zullen donaties anoniem behandeld worden.
Zodra de € 750 bereikt is, krijg je een mailtje dat het doel gehaald is. En daarbij natuurlijk het verzoek om het beloofde bedrag over te maken op de bankrekening van de Klub.

We hopen op veel donaties. Sluitingsdatum voor deze crowdfundingsactie is 1 oktober 2019.

Alvast bedankt,
de Beurscommissie Y650TKN.

Agenda

WhatsApp groepen

whatsapp groepen

Heiden Tuning Amersfoort

 

Jouw online Motorgear shop ✓ Dezelfde dag verzonden ✓ Laagste prijs gegarandeerd ✓ Goede service.