Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland

De Yamaha 650 Twin Klub Nederland is een vereniging van bezitters van de enige klassiek Japanse Engelsman met karakter. Een veelzijdige club waarin iedereen in het bezit van een Yamaha 650 staande twin, zich thuis kan voelen.

kampvuur Estafette

De Estafetterit is een jaarlijks terugkerend evenement waar iedereen geheel vrijblijvend aan deel kan nemen.

Het idee voor dit jaar is om gedurende 8 dagen 4 campings verspreid door Nederland aan te doen.

We starten op zaterdag 5 augustus om 12:00 uur vanuit ons klubhuis in Kamerik en rijden van daaruit binnendoor naar ons eerste verblijf “Camping de Hei” in Siebengewald. Vervolgens zullen we zaterdag en zondag op de camping verblijven en vertrekken op maandag 7 augustus, ook weer binnendoor rijdend, naar de volgende camping. Ook daar weer 2 dagen verblijven en weer door naar de volgende camping.

De route van de Estafetterit 2017 loopt dit jaar met de wijzers van de klok mee door Nederland. Opgeven kun je hier doen via de website.

Zie verder het volledige programma.

Zelfvoorzienend

Evenals vorig jaar rijdt Christa Mallinckrodt met de auto en onze klubaanhanger van de ene naar de andere camping. We hebben klubtenten, koelkasten en kookgerei bij ons. Je zorgt zelf voor het vervoer van je eigen bagage, en je neemt je eigen bestek, bordje, beker en stoeltje mee. We beschikken over een volledige kookuitrusting zodat we zelf gezamenlijk een warme maaltijd kunnen bereiden en ontbijtjes klaar kunnen maken. Christa zorgt dagelijks voor de inkoop van het eten en het drinken. Op deze manier weten we de kosten ieder jaar weer heel redelijk voor iedereen te houden, ± € 25,00 per persoon per dag voor de camping inclusief het eten en drinken. Iedereen mag gedurende de rit aanhaken, inhaken en afhaken wanneer hij/zij dat wil. Wil je alleen even een bezoekje aan ons brengen op de camping, ook prima. Je bent van harte welkom en de koffie staat klaar!

Als je mee wil eten of enkele dagen met ons op wil trekken, dan het vriendelijke verzoek je van te voren aan te melden ivm. de inkoop van het eten en drinken. Gelieve je aan te melden via onze weblink of mail .

De route van dit jaar ziet als volgt uit (uiteraard staat het je vrij om vanuit je eigen woonplaats naar de camping te rijden):

Zaterdag 5 augustus

  • 12:00 uur vertrek vanuit het klubhuis naar:
  • Camping De Hei, Gochsedijk 37, 5853 AA Siebengewald
  • www.campingdehei.nl

Zondag 6 augustus

  • Verblijf op camping De Hei

Maandag 7 augustus

Dinsdag 8 augustus

  • Verblijf op camping De Koekoek

Woensdag 9 augustus

Donderdag 10 augustus

  • Verblijf op camping De Parel

Vrijdag 11 augustus

Zaterdag 12 augustus

  • Verblijf op camping Graswijk

Zondag 13 augustus

  • Vertrek naar huis

Hier graag aanmelden!

vrijwilligers

Waarom deze klub?

Agenda