Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland

De Yamaha 650 Twin Klub Nederland is een vereniging van bezitters van de enige klassiek Japanse Engelsman met karakter. Een veelzijdige club waarin iedereen in het bezit van een Yamaha 650 staande twin, zich thuis kan voelen.

cursus Onderhoudvoor beginners 016Zoals ieder jaar zal blok Techniek ook in 2017 weer een aantal cursussen verzorgen.

Geen technische achtergrond of ervaring?

Geen enkel probleem, bijna alle cursussen zijn laagdrempelig en juist bedoelt om ook de minder technisch onderlegden onder ons een kijkje te laten nemen in de schitterende techniek van onze XS650.

Daarnaast zijn er voor 2017 enkele speciale en zelfs 2 nieuwe cursussen gepland.

 

Op 6 mei 2017 staat de cursus Kickstart gepland. Deze cursus is speciaal voor onze kinderen. Want, wie neemt straks, als wij fysiek en/of psychisch niet meer in staat zijn op de XS te rijden, onze XS over?

Op 20 en 21 mei 2017 gaan we 2 dagen lang aan een XS blok sleutelen. Dit jaar de- en monteren we de cilinderkop en de cilinders. Niet handig met sleutelen maar wel benieuwd hoe het hart van onze XS eruit ziet? Meld je dan aan voor de cursus Top-end revisie. Aan het eind van dag 1 gaat de BBQ aan en hebben we de mogelijkheid om in het klubhuis te blijven slapen. De volgende ochtend een heerlijk ontbijtje en het blok weer opbouwen. Erg gezellig!

 NIEUW is de cursus Frame verbouwen. Benieuwd hoe je dit aan moet pakken? Schrijf je dan bijtijds in, want vol is vol. Dus zet vast in je agenda: 2 september!

 Ook NIEUW, de cursus GPS! Het kan zijn dat we de datum 4 november nog wijzigen (een week eerder of later), maar dat is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

We houden je op de hoogte!

Check de agenda op onze site voor de overige cursussen.

Inschrijven is al mogelijk

vrijwilligers

Waarom deze klub?

Agenda