Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland

De Yamaha 650 Twin Klub Nederland is een vereniging van bezitters van de enige klassiek Japanse Engelsman met karakter. Een veelzijdige club waarin iedereen in het bezit van een Yamaha 650 staande twin, zich thuis kan voelen.

elektro cursus

December, de maand van Sinterklaas en de Kerstman. Vele van jullie zullen de lampjes in de kerstboom hangen. Een verlengsnoer uitrollen en genieten van de pracht en praal die dit met zich meebrengt. Nou de workshop zal hier zeker niet over gaan, al gaan wij ook met lampjes en kabels aan de gang. Er zal aandacht besteed worden aan de elektro schema’s, de symbolen, kleuren van kabels en wat al niet meer zij. Ook componenten als zekeringen, stekkers en schakelaars komen aan bod. Verder zullen een stukje schema tekenen, solderen en het maken van stekkerverbindingen in praktijk gebracht worden. En jullie gaan meten aan de klub-motoren. Het word weer een goede mix van theorie en praktijk. Wij hebben er zin in, jij ook ? Schrijf je dus in want vol is vol.  Lees verder en schrijf je NU in.

 

We beginnen om 9.30 uur en het duurt tot pak hem beet 12.30 uur, in het klubhuis aan de Mijzijde 155 te Kamerik.

EN erg makkelijk als je meteen onderdelen nodig hebt, de onderdelenbank is zoals elke eerste zaterdag van de maand open!

 

December, de maand van Sinterklaas en de Kerstman. Vele van jullie zullen de lampjes in de kerstboom hangen. Een verlengsnoer uitrollen en genieten van de pracht en praal die dit met zich meebrengt.

 

Nou de workshop zal hier zeker niet over gaan, al gaan wij ook met lampjes en kabels aan de gang. Er zal aandacht besteed worden aan de elektro schema’s, de symbolen, kleuren van kabels en wat al niet meer zij. Ook componenten als zekeringen, stekkers en schakelaars komen aan bod. Verder zullen een stukje schema tekenen, solderen en het maken van stekkerverbindingen in praktijk gebracht worden. En jullie gaan meten aan de klub-motoren. Het word weer een goede mix van theorie en praktijk. Wij hebben er zin in, jij ook ?

Schrijf je dus in want vol is vol.

vrijwilligers

Waarom deze klub?

Agenda