Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland

De Yamaha 650 Twin Klub Nederland is een vereniging van bezitters van de enige klassiek Japanse Engelsman met karakter. Een veelzijdige club waarin iedereen in het bezit van een Yamaha 650 staande twin, zich thuis kan voelen.

cursus remmen

Het is zoals we weten het belangrijkste onderdeel van onze motor, de remmen. Wellicht denk je dat er weinig over te vertellen valt en dat ze geen onderhoud nodig hebben. Het tegendeel is waar! Het remsysteem van een motorfiets maar ook van andere voertuigen hebben juist geregeld onderhoud en controle nodig een klein defect kan immers grote gevolgen hebben.

De cursus zoals die nu gegeven word is toepasbaar op alle motorfietsen en ook wel een beetje op auto’s (al zeggen we daar niets over) de remsystemen zijn namelijk best vergelijkbaar. Lees verder en schrijf je NU in.

We beginnen om 9.30 uur en het duurt tot pak hem beet 12.30 uur, in het klubhuis aan de Mijzijde 155 te Kamerik.

EN erg makkelijk als je meteen onderdelen nodig hebt, de onderdelenbank is zoals elke eerste zaterdag van de maand open!

vrijwilligers

Waarom deze klub?

Agenda